carte-fondue-etablissement

Het zwembad

Wanneer de droom vorm krijgt

Bent u op zoek naar een 4-sterrencamping met zwembad in Hyères?
Welkom op camping La Presqu’île de Giens!

Vanaf juni 2020 kunt u samen met uw gezin of met vrienden genieten het heerlijke zwembad met 750 m² aan zwembassins op de camping!

carte-fondue-etablissement

En op slechts enkele meters afstand van uw staanplaats of accommodatie kunt u zichzelf laten verwennen en ontspannen in onze heerlijke balneo. De bubbelbaden en hydromassagebanken zijn perfect om even samen te relaxen terwijl u zich laat meevoeren door het gezang van krekels op het schiereiland van Giens.
In het grote zwembad van 10 meter lang kunt u ‘s ochtends in alle rust uw baantjes trekken, voordat het glijbanencomplex opent.
In de zomer (juli-augustus) organiseren onze groepsleiders aquagym, aquazumba, … lessen, ‘s ochtends of overdag, een perfecte manier om deze watersporten te (her)ontdekken.

carte-fondue-etablissement
carte-fondue-etablissement

Bij het zwembad liggen talloze ligstoelen op u te wachten om te luieren, te zonnebaden of een boek te lezen en te genieten van de mediterrane zon voor een boost aan vitamines.

En de kleintjes kunnen zich vermaken in het speelse kikkerbad met leuke waterspelletjes.

Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit met een speciale zwemstoel en accessoires om in alle rust van het water te kunnen genieten.

carte-fondue-etablissement

Komt u buiten het hoogseizoen? Het zwembad en kikkerbad zijn verwarmd, zodat u er elk seizoen van kunt profiteren.

Een klein restaurant met uitzicht op het zwembad serveert verse en gezonde hapjes voor de lunch.