Dames en Heren, hierbij een zonnige groet!

Het seizoen om te reserveren voor de presquîle de Giens is begonnen!

Verwen uzelf en kies het verblijf in overeenkomst met uw wensen, in een exceptionele omgeving. Zoals u misschien al gezien heeft, is de website Vacances Giens  vernieuwd, evenals een nieuwe video, met warmere achtergrond kleuren. Uw opmerkingen en ideeën zijn altijd welkom op het volgende internet adres: info@vacances-giens.com, om ons te helpen met een voortdurende verbetering.

En omdat het seizoen van reserveren nu begonnen is, hebben wij goed nieuws om uw nachten aangenamer te maken : 118 accomodaties (mobilhomes en chalets), op de camping La Presqu'île de Giens, zijn nu allemaal voorzien van airconditioning.

Anderszins, van maart tot oktober wordt er regelmatig een bestrijding uitgevoerd op al onze lokaties, met verantwoorde produkten, die de omliggende natuur en gezondheid niet schaden, dit om bepaalde insecten met een onaangename reputatie in bedwang te houden.

Heeft u nog twijfels, dan kunt u ons bereiken per telefoon : 04 94 58 22 86, zodat we samen een geschikte accomodatie kunnen vinden op één van onze lokaties. U kunt ook onze websites bezoeken:

Camping La Presqu'île de Giens, Familiecamping met entertainment. Accomodatie voor 2 tot 6 personen, zeildoekhutten met 4 slaapplaatsen, kampeer plaatsen.

Camping La Tour Fondue, rustige camping met wijde blik op zee, tegenover het eiland Porquerolles, mobilhomes voor 4 of 5 personen, kampeerplaatsen.

Camping Olbia, authentiek en kalm in harmonie met de natuur, 100%camping = 100% natuur. Kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers evenals een zeer gevraagd apartement.

Residence La Gabinière, appartementen met airco, 3 tot 7 plaatsen. Tegenover het eiland Porquerolles, voor een vakantie met comfort.

Wij hopen u  binnenkort op de prachtige presqu'île de Giens te verwelkomen en doen al het mogelijke uw vakantie succesvol te maken.

Met vriendelijke groeten,

Equipe Vacances Giens

Scherpe boot ("Pointu") in de Haven van Niel
(c) Hyères Tourisme