Camping La Presqu'île de Giens

Camping met waterpark en activiteiten voor iedereen, ideaal voor een vakantie met het hele gezin!

Camping La Presqu'île de Giens is een 4-sterrencamping, bevindt zich tussen 2 fijne zandstranden en is de ideale plek voor een gezinsvakantie. Ontdek een schaduwrijk park van 7 hectare. Stacaravans, chalets, zeildoekhutten of kampeerplaatsen, aan u de keuze. De camping zorgt voor activiteiten, spektakels, sporttornooien, kinderactiviteiten en een mini club (franse zomervakantie). Alles wat u nodig hebt voor een geweldige vakantie. De camping is de perfecte uitvalsbasis om het schiereiland Giens te ontdekken: de ongerepte uithoeken, het kustpad, de kreken en zoutmoerassen... er is zoveel te zien in Hyères. Met Vacances Giens en de camping La Presquîle de Giens, is een geslaagde vakantie verzekerd.

Een familiecamping op mensenmaat, in het hart van de Middellandse Zee, tussen twee fijne zandstranden.

Als u besluit om te verblijven op Camping La Presqu'île de Giens, die tien categorieën accommodaties biedt, meestal met airconditioning (zeildoekhutten, stacaravans, chalets) en tal van staanplaatsen voor tenten, caravans of campers, vouwwagens of auto's met dak tent ontdekt u een aangenaam park van 7 hectare rijkelijk beplant met bomen (dennen, eucalyptus, mimosa's, oleanders, palmbomen, enz.), met zorg aangelegd en onderhouden.

Vanaf onze familiecamping in Hyères met zwembad en peuterbad in de Var (aan de Azuurkust), glijbanen, speeltuin, volleybalveld, gevarieerd animatieprogramma (shows, sporttoernooien) en vele activiteiten brengt een gratis shuttle u naar het strand Almanarre (wereldberoemd om zijn plek voor windsurfen en kitesurfen) tijdens uw verblijf niet ver van het Nationaal Park Port-Cros, of op de markt in het dorp Giens (elke dinsdagochtend).

Raadpleeg de veelgestelde vragen (FAQ) om te weten te komen waar de andere stranden zich bevinden en om antwoorden te vinden op uw vragen over alle beschikbare diensten ter plaatse of in de buurt (Snack Le Pointu, Vival Supermarkt, Restaurant Vivendo).

Het waterpark is open in overeenstemming met de geldende gezondheidsvoorschriften.

Geopend van 8 april tot 29 oktober 2023

De diensten

mini-clubwifitournois-de-sportterrain-volley-basketspectaclesrestaurantNurserielaveriehandicapesChienscaravanebarAlimentationaire-de-jeux

De +
  • Waterpark
  • Animatie
  • Speeltuin
  • Nabijheid van zandstranden
  • Supermarkt
  • Restaurant
  • Gratis pendeldienst naar het strand en de markt
De stranden
  • L’Almanarre 1200 m
  • La Badine 800 m
  • Kreken op 1000 m

De verblijven