Camping La Tour Fondue

Camping tegenover het eiland Porquerolles, rustig en met uitzicht op zee!

De charmante camping la Tour Fondue (118 plaatsen, 21 stacaravans), aan de rand van de zee en in het uiterste zuiden van het schiereiland Giens, bezorgt u een geweldige vakantie met uitzicht op de Middellandse Zee. Huur een kampeerplaats of een stacaravan, geniet van de water- en onderwateractiviteiten die toegankelijk zijn vanuit de camping en ontdek de rust van de ongerepte kreken in de buurt. De aanlegsteiger van de boten die naar het eiland Porquerolles varen bevindt zich op loopafstand. Vacances Giens en de camping la Tour Fondue wachten u op voor een rustig verblijf met uitzicht op zee!

Een camping aan zee tegenover het eiland Porquerolles

Gelegen aan de zuidoostkant van de stad Hyères, helemaal aan het einde van het schiereiland Giens, is Camping La Tour Fondue het ideale startpunt om te wandelen, luieren of duiken. 21 stacaravans met airconditioning met 4 of 5 plaatsen, evenals 137 staanplaatsen voor caravans, campers of tenten wachten op u voor uw vakantie aan zee.

Net onder, aan de zuidkant, toegang tot de pier voor het eiland Porquerolles (150 m), of loop langs de Sentier du Littoral (wandelpad) die u naar de kreken leidt, om te oefenen met snorkelen (vinnen, masker en snorkel), of leg gewoon je handdoek neer en zwem in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Onze partner, de Club Espace Mer, biedt vele activiteiten (duiken op alle niveaus, apneu, snorkelen, peddelen, enz.) of excursies, waaronder de ontdekking van de Gouden Eilanden (Porquerolles, Port-Cros, Le Levant) aan boord van de Brigantin, een traditionele houten zeilboot.

Raadpleeg de veelgestelde vragen (FAQ) om te zien of Restaurant O’Pelican zich op de camping bevindt en hoe u het kunt bereiken!

Geopened van 25 maart tot 5 november 2023

De diensten

BabykamerVoedingRestaurantBarCamperzoneDuikclubWi-FiWasseretteHonden toegestaanSanitaire PRM

De +
  • Aanlegsteiger Porquerolles
  • Duikclub
  • Kustpad
  • Verschillende kreken
  • Aan zee
De stranden
  • Le Bouvet 200 m
  • Le Pradeau 800 m
  • Kreken op 300 m

De verblijven